Back to All Events

RØDHÆTTE

  • Furesø Bibliotek & Borgerservice Bymidten 48 3500 Værløse Denmark (map)

Forestillingen starter kl 9:30-10:10 og igen kl 11:00-11:40.

 

Operaen om Rødhætte er lavet efter samme princip som en af vores største succes'er, "Fyrtøjet": Vi tager et eventyr, der er så kendt for vores publikum at vi kan lege frit med det, uden at forståeligheden går fløjten – og vi gør historien og personerne levende ved musik, som vi har klippet fra de største operaklassikere og sat sammen med en raffineret klippeteknik. Børnene ved ikke, hvor musikken stammer fra – men de oplever dens kraft og udtryk i en sammenhæng, hvor de får det fulde udbytte af den!

 

https://www.furesoebibliotekerne.dk/web/arena/arrangementer

 

Earlier Event: February 8
FYRTØJET
Later Event: February 21
FYRTØJET