Back to All Events

MASKARADE

  • Det Kongelige Teater 10 Ekvipagemestervej København, 1438 Denmark (map)

Fejringen af Carl Nielsens 150-års fødselsdag er en oplagt lejlighed til at byde på et gensyn med Danmarks ukronede nationaloperaMaskarade – iscenesat af en af tidens mest talentfulde, danske operainstruktører.

Leander og Leonora mødes til et maskebal, og forelsker sig hovedkulds i hinanden. Ulykkeligvis har deres forældre lagt planer for de unge menneskers fremtid, og især pigens far gør sit for at forpurre datterens drøm om den mand, hun elsker. Hvordan den historie ender, må vi vente med at høre. Men vist er det, at Maskarade leverer en både farvestrålende og festlig klangbund til fejringen af Carl Nielsen.

Operaens solistensemble med gæstesolister folder sig ud i fuldt flor med den Holberg-baserede komedie om gnavne gamle mænd, ung kærlighed og et væld af skøre forviklinger. Forestillingen er en repremiere på Kasper Holtens opsætning fra 2006, og du kan glæde dig til et farvestrålende destillat af en af Danmarkshistoriens mest charmerende operaer

Earlier Event: March 25
Bachs h-mol messe
Later Event: April 19
ELSKOVSDRIKKEN med GuidOpera