Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Copenhagen
Denmark

+4561333637

Operasanger Sofie Jensen´s hjemmeside, indeholder kalender, lyd demo, biografi og repertoire.

MASKARADE

KALENDER

Sofie Jensen´s event kalender, herunder opera, børneteater, duo, kirkemusik. Oplev: Fyrtøjet, Rødhætte, Figaros bryllup, InDuo 

Back to All Events

MASKARADE

  • Operaen 10 Ekvipagemestervej København, 1438 Denmark (map)

Fejringen af Carl Nielsens 150-års fødselsdag er en oplagt lejlighed til at byde på et gensyn med Danmarks ukronede nationaloperaMaskarade – iscenesat af en af tidens mest talentfulde, danske operainstruktører.

Leander og Leonora mødes til et maskebal, og forelsker sig hovedkulds i hinanden. Ulykkeligvis har deres forældre lagt planer for de unge menneskers fremtid, og især pigens far gør sit for at forpurre datterens drøm om den mand, hun elsker. Hvordan den historie ender, må vi vente med at høre. Men vist er det, at Maskarade leverer en både farvestrålende og festlig klangbund til fejringen af Carl Nielsen.

Operaens solistensemble med gæstesolister folder sig ud i fuldt flor med den Holberg-baserede komedie om gnavne gamle mænd, ung kærlighed og et væld af skøre forviklinger. Forestillingen er en repremiere på Kasper Holtens opsætning fra 2006, og du kan glæde dig til et farvestrålende destillat af en af Danmarkshistoriens mest charmerende operaer

Later Event: May 2
MASKARADE