Back to All Events

Figaros Bryllup

  • Gjethuset 5 Gjethusgade Frederiksværk, 3300 Denmark (map)

5 unge operasangere, der alle er fremtrædende medvirkende på den skandinaviske musikscene, har som mål at lave opera, der er til at forstå. Både for børn, unge og voksne. 
De har med denne forestilling skabt en ”Figaros Bryllup” i uddrag, der bliver sunget på italiensk, mens historien bliver fortalt på dansk af Figaro og Susanna. De gennemgår operaen løbende fra deres synspunkt, underholdende og gribende, så alle kan være med. 
Med stor respekt for Mozart, har de skåret ”Figaros´s Bryllup” ind til benet, så der er ikke mulighed for at falde i søvn under vejs. Alligevel kommer man det meste af operaen igennem og forestillingen er en rigtig god start opera for publikummer, der ikke er vant til opera. Men garvede opera-gængere kan sagtens få noget nyt og interessant ud af forestillingen. 

Later Event: July 23
Koncert med Flemming Dreisig