Back to All Events

Carl og Anne Marie

  • Gjethuset 5 Gjethusgade Frederiksværk, 3300 Denmark (map)

En Nielsen-fejring 
med musik og breve.

Jakob Bloch Jespersen, baryton
Sofie Elkjær Jensen, sopran
Kristoffer Hyldig, klaver
Solbjørg Højfeldt, oplæsning
Henning Jensen, oplæsning”Carl og Anne Marie”
 
Bølgerne gik ind imellem højt i kunstnerparret Anne Marie og Carl Nielsens forhold. Oplæsning fra deres indbyrdes breve ved skuespillerægteparret Solbjørg Højfeldt og Henning Jensen danner i dette program rammen om et parallelt forløb af noget af det mest særegne i komponisten Carl Nielsens produktion: de smukke og elskede kunstsange, såsom Irmelin Rose, Tit er jeg glad, og Underlige aftenlufte, som fremføres af sopranen Sofie Elkjær Jensen og basbaryton Jakob Bloch Jespersen, akkompagneret af Kristoffer Hyldig.

Earlier Event: July 23
Koncert med Flemming Dreisig
Later Event: July 26
Operettebåden