Back to All Events

Operettebåden

  • Gammel Strand Ved Stranden 1202 København K Denmark (map)

KLASSISK KØBENHAVNERCRUISE

Sofie Elkjær tilbage på gyngende grund.

Den succesrige Operettebåd indtager igen København fra søsiden for at byde på gribende operettesang, serveret med et glimt i øjet – også til glæde for de nysgerrige med fast grund under fødderne. Med om bord er operasangerne Sofie Elkjær Jensen og Bo Kristian Jensen.

Sejladsen gennem de københavnske kanaler bliver vanen tro en sand fantasirejse jorden rundt. Pianist og konferencier Jacob Beck fortæller levende om det musikalske program, og de musikalske indslag spænder fra det hjerteskærende til det opløftende. Repertoiret er bredt med en overvægt i den muntre ende.

Operettebåden arrangeres i samarbejde med Strömma Danmark A/S

Earlier Event: July 27
Operettebåden
Later Event: July 28
Operettebåden