Back to All Events

Syng, Mester / Tryllefløjten

  • Torvehallerne 21 Frederiksborggade 1360 København Denmark (map)

OPERA-EVENT I BØRNEHØJDE

Syng, Mester! er et familievenlig søndagsevent, tilegnet kærligheden til musik, på tværs af generationer og inspireret af Mestersangerne. Copenhagen Opera Festival og Nordea-fonden er stolte af, at disse erfarne sangere på tredje år tager ud i børnehaver for at formidle sangglæden videre!

TRYLLEFLØJTEN

Denne lille operakoncert er for børn og deres voksne, og bygger på Det Kongelige Teaters opsætning af en fantasifuld og aktuel fortælling om de to karakterer, Papageno og Papagena, der stammer fra Mozarts Tryllefløjten. Basbarytonen Simon Duus og sopransangeren Sofie Elkjær Jensen fremfører her en fin fortælling om venskab og møder; om at være venner, uvenner og kærester.  

Earlier Event: August 1
Operettebåden
Later Event: August 2
Operettebåden