Back to All Events

Gianni Schicchi

  • Galaksen 48 Bymidten Værløse, 3500 Denmark (map)

Puccini's humørfyldte énakter Gianni Schicchi handler ikke om kødets begær, men om pengenes begær. Med afsæt i Dantes guddommelige komedie skrev Puccini denne fantastiske lille opera om den hæslige og pengegriske familie uden for Firenze, som mister godset og rigdommene. Ikke fordi deres kære onkel er død og de har svært ved at finde hans testamente, men fordi de får den vemodige slyngel Gianni Schicchi til efterfølgende at spille død – med håbet om at han kan forfalske testamentet til deres egen fordel. Lauretta – Gianni Schicchis smukke unge datter spillet af Sofie Elkjær – er fuldstændigt FORELSKET og synger den kendte sjæler 'Oh mio babbino caro', og det hele ender med at alle bliver snydt. Ja, lige undtaget Gianni Schicchi selv.

Earlier Event: September 2
Gianni Schicchi
Later Event: September 6
Gianni Schicchi