Back to All Events

InDuo på Rudersdal Sommerkoncerter

  • Høsterkøb Kirke 286 Gøngehusvej Hørsholm, 2970 Denmark (map)

Lys og mørke – luft og jord. Aftenens koncert byder på store kontraster. Af luft skabes de lyse toner fra sopran og fløjte, mens klangen fra cello og kontrabas er mørk og blød som muld. Musikken er fra mange lande og tidsaldre og spænder lige fra en invention af Bach til franske sange af Albert Roussel og kærlighedssange for solo cello af årets festivalkomponist, amerikanske Tina Davidson.

Inden koncerten fortæller Niels Peter Stilling om Høsterkøb Kirkes Historie.

Katrine Øigaard er en af de mest efterspurgte kontrabassister i Danmark og solobassist bl.a. i Underholdningsorkestret. Cellisten Øystein Sonstad kommer fra Norge, hvor han er blevet tildelt de fineste musikpriser, heriblandt Prinsesse Astrids Musikkpris. 
inDuo fik sit gennembrud i P2 Kammermusikkonkurrence, og siden har duoen haft en tæt booket koncertkalender.

Øystein Sonstad, cello
Katrine Øigaard, kontrabas

inDuo

Sofie Elkjær Jensen
Isabella Hübener, fløjte

Later Event: August 20
Promenadekoncert