Back to All Events

Operabingo - COPENHAGEN OPERA FESTIVAL

  • Arbejdermuseets Festsal 22 Rømersgade København, 1362 Denmark (map)

Keld og Hilda, kiksekage og stjernesangere

Keld og Hilda sætter endnu engang arier på højkant, når vi åbner dørene til tredje sæson af uformel bingo og opera i verdensklasse i den smukke festsal på Arbejdermuseet.

Med et "Bingo!" får man retten til vælge en arie, der øjeblikkeligt opføres af aftenens to stjernesolister, Palle Knudsen og Sofie Elkjær Jensen. Det er en unik chance for at komme tæt på nogle meget store stemmer.

Aftenens hovedpræmie er en ’arie to go’. Man får sangen med sig i form af et gavekort, der kan indløses når og hvor, man vil, så længe det er muligt at lave en aftale med en af solisterne i ordentlig tid. Præmien kan fx. bruges som prikken over i’et til konfirmationen, til brylluppet eller på firmaskovturen.

- See more at: http://operafestival.dk/program/forestillinger-koncerter/operabingo/#sthash.xWzSELNp.dpuf