Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Copenhagen
Denmark

+4561333637

Operasanger Sofie Jensen´s hjemmeside, indeholder kalender, lyd demo, biografi og repertoire.

Momo og tidstyvene

KALENDER

Sofie Jensen´s event kalender, herunder opera, børneteater, duo, kirkemusik. Oplev: Fyrtøjet, Rødhætte, Figaros bryllup, InDuo 

Back to All Events

Momo og tidstyvene

  • Operaen 10 Ekvipagemestervej København K, 1438 Denmark (map)

En smuk og eviggyldig fortælling for HELE familien. Tid er en finurlig størrelse og selvom den nogle gange kan synes lang er der alligevel altid for lidt af den. Det er temaet i Momo og tidstyvene, der bygger på en af de mest elskede børnebøger af forfatteren Michael Ende, der også er berømt for Den Uendelige Historie. 

En forunderlig pige dukker op i en stille landsby. Momo hedder hun, og hun er helt alene i verden. Byens folk opdager snart, at der er noget særligt ved Momo: Hun siger ikke meget, men når hun lytter, opstår der den skønneste musik, og alle, der er vrede eller kede af det, bliver glade og gode venner igen. 

Snart begynder der at ske mærkelige ting i byen. Uhyggelige grå mænd dukker op, og samtidig får de voksne mere og mere travlt. Momo finder ud af, at De Grå Mænd stjæler menneskenes tid, og at hun er den eneste, der kan se dem. Hun beslutter sig for at tage kampen op og får hjælp fra en uventet ven.

Momo og tidstyvene synges på dansk med danske overtekster og kan nydes af alle fra 6 år.

Earlier Event: October 28
Rigoletto
Later Event: November 5
Momo og tidstyvene