Back to All Events

Valentineskoncert

  • Admiral Gjeddes Gaard 10 Store Kannikestræde København, 1169 Denmark (map)

Nok den hyggeligste, for ikke at nævne mest romantiske, sammensmeltning, man kan forestille sig: et stykke af det gamle København kombineret med en dag i kærlighedens navn! Admiral Gjeddes Gaard er en lille perle i hjertet af hovedstaden - når man er der, har man simpelthen lyst til at flytte ind ...

 

Den bedårende og efterspurgte sopran, Sofie Elkjær Jensen, er vores Valentines-pige - og numrene indenfor opera, operette og musical omfavner temaet helt af sig selv!

Hermed tilbydes Skt. Valentines´ nøgler til et sted, der, som symbolikken indikerer, ikke kan andet end åbne op for hjertevarmen - og vi supplerer gladeligt i form af musiklitteraturens mest inciterende toner!

Vi krydrer sammenkomsten med portvin og hjemmebagt kage ...

Earlier Event: February 11
Valentineskoncert
Later Event: February 21
Opera2Go