Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Copenhagen
Denmark

+4561333637

Operasanger Sofie Jensen´s hjemmeside, indeholder kalender, lyd demo, biografi og repertoire.

Intet - skoleforestilling

KALENDER

Sofie Jensen´s event kalender, herunder opera, børneteater, duo, kirkemusik. Oplev: Fyrtøjet, Rødhætte, Figaros bryllup, InDuo 

Back to All Events

Intet - skoleforestilling

  • Musikhuset Århus 2 Thomas Jensens Allé Aarhus, 8000 Denmark (map)

Janne Tellers ungdomsroman "Intet" som opera

Som en del af Aarhus 2017, Europæisk Kulturhovedstad præsenterer Den Jyske Opera den danske operapremiere på Janne Tellers prisbelønnede, danske ungdomsroman Intet. 

Handlingen
Intet er historien om en ung drengs mislykkede forsøg på at finde mening i selve eksistensen og om de katastrofale anstrengelser hans klassekammerater gør for at overbevise ham om, at han ikke bør give afkald på livet. 

Coproduktion og unge på scenen
Vi ser frem til premieren på dette værk, som oprindeligt er bestilt i et samarbejde med Royal Opera House, Covent Garden og Glyndebourne Opera. Holdet bag vil være det samme i England og Danmark. Når forestillingen opføres på Den Jyske Opera i 2017 er det med 60 unge sangtalenter på scenen fra Den Jyske OperaTalentU, og unge musikere vil spille side om side med Aarhus Symfoniorkester. Operaen er komponeret af David Bruce.

Earlier Event: February 5
Intet
Later Event: February 8
Intet