Back to All Events

Åbningskoncert med Tivoli Copenhagen Phil og overrækkelse af Musikanmelderringens Kunstnerpris

  • Tivolis koncertsal 3 Vesterbrogade København V, 1630 Denmark (map)

Denne koncert markerer, at Tivoli Copenhagen Phil nu rykker ind i Tivoli, hvor de vil være at finde i resten af SommerKlassisk-sæsonen. Programchef Maria Frej vil undervejs i koncerten præsentere den kommende sæsons highlights.

På koncertprogrammet er festlig musik af Anders Koppel, der fylder 70 år i år. (Bemærk, at den planlagte uropførelse af Koppels akkordeonkoncert er aflyst pga. sygdom hos solisten Bjarke Mogensen. I stedet spiller orkestret Koppels Festival Ouverture!)

Programmet præsenterer derudover norske toner af Grieg og Stravinkijs barok-inspirerede balletmusik, Pulcinella.

Undervejs vil publikum også kunne høre musik fra Humperdincks ”Hans og Grete”, hvor årets to modtagere af Musikanmelderringens Kunstnerpriser medvirker i duet. Det drejer sig om sopranen Sofie Elkjær Jensen og kontratenoren Morten Grove Frandsen, som vil få overrakt de prestigefulde priser af Henrik Friis, formand for Musikanmelderringen ifm. koncerten.

Der vil også være andre overraskende indslag undervejs.

Efter koncerten vil musikere og publikum have mulighed for at mødes under afslappede former i Akvariefoyeren, hvor Maria Frej kort interviewer nogle af de medvirkende musikere m.fl.