Back to All Events

Operettebåden på Plænen

  • Plænen 3 Vesterbrogade København V, 1630 Denmark (map)

Copenhagen Opera Festivals operettebåd forlader ruten gennem Københavns Havn for at indtage Plænen med klassisk operette, syngespil og musicalhits med høj bølgegang.

Siden 2008 har Operettebåden været fast indslag under Copenhagen Opera Festival, og i år forlader den København Havn til fordel for Tivoli, hvor den byder på højdepunkter fra de ni tidligere festivaler.

Undervejs vil Operettebådens faste guide, pianist Jacob Beck, strø om sig med historiske anekdoter, mens en anden veteran, sopran Sofie Elkjær, deles om solopartierne med baryton Palle Knudsen. Intet mindre end en internationalt efterspurgt dirigent, luxembourgeren Robert Reimer, holder snor i løjerne.

Varighed: ca. 75 min

Koncerten er gratis for alle Havens gæster