Back to All Events

Koncert i Gjethuset med Simon Duus og Jacob Beck

  • Gjethuset 5 Gjethusgade Frederiksværk, 3300 Denmark (map)

Operasangerne Sofie Elkjær Jensen, sopran, og Simon Duus, basbaryton, der begge er faste medlemmer af Det Kgl. Teaters solistensemble akkompagneres af pianist Jacob Beck i et varieret program med operaarier og -duetter. Begge sangere blev uddannede fra Operaakademiet i 2011, har begge modtaget Musikanmelderringens Kunstnerpris og har ofte optrådt sammen i koncertsammenhænge og fra denne sæson af står de tit på scenen sammen på Operaen i København - i denne sæson bl. a. i “Tryllefløjten”, “Momo” og “The Exterminating Angel”. Jacob Beck er en yndet pianist og konferencier og er næsten blevet synonym med den populære “Operettebåd” på Copenhagen Opera Festival.

Publikum kan forvente en koncert, hvor dramaet og komikken ikke mangler i den smukke og medrivende musik fra italienske, engelske og danske operaer, og hvor man muntert og uhøjtideligt introduceres til de forskellige operaers handling og musikalske højdepunkter! 

Billetsalg gennem billetboxen.dk eller i indgangen. 

Earlier Event: April 21
The Exterminating Angel