Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Copenhagen
Denmark

+4561333637

Operasanger Sofie Jensen´s hjemmeside, indeholder kalender, lyd demo, biografi og repertoire.

The Exterminating Angel

KALENDER

Sofie Jensen´s event kalender, herunder opera, børneteater, duo, kirkemusik. Oplev: Fyrtøjet, Rødhætte, Figaros bryllup, InDuo 

Back to All Events

The Exterminating Angel

  • Operaen 10 Ekvipagemestervej København K, 1438 Denmark (map)

En af de mest populære nulevende operakomponister, Thomas Adès, tager publikum med på en magisk rejse, som der vil gå længe før de glemmer. Anmelderne var enige om, at det er et moderne mesterværk fra komponisten bag Reumertvinderen Powder Her Face, der tog publikum og anmeldere med storm i 2016.

Efter en god aften i operaen samles en gruppe jetset-venner til et sent middagsselskab. Men noget er helt galt. En forbandelse rammer selskabet, så ingen kan forlade huset. Snart melder desperationen sig, og middagen udvikler sig til en mareridtsagtig kamp om overlevelse.

The Exterminating Angel henter inspiration fra Luis Buñuels surrealistiske kultfilmklassiker med samme navn fra 1962. Buñuels univers udvides med et ekstra lag, når det indskrives i Thomas Adès forførende musikalske univers, der gengiver klange af musikhistorien fra Wagner og Musorgskij til Bartók, Nielsen, Ravel og Sjostakovitj med en snert af Stravinskijs vildskab. 

Med 22 roller understreges operaens vilde univers i mødet med en af tidens mest markante komponister. Forestillingen havde verdenspremiere i 2016 ved Festspillene i Salzburg og opføres som en samproduktion med Salzburg, Royal Opera House Covent Garden i London og Metropolitan Opera i New York.

Earlier Event: March 28
The Exterminating Angel
Later Event: April 12
The Exterminating Angel