Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Copenhagen
Denmark

+4561333637

Operasanger Sofie Jensen´s hjemmeside, indeholder kalender, lyd demo, biografi og repertoire.

Drot og Marsk

KALENDER

Sofie Jensen´s event kalender, herunder opera, børneteater, duo, kirkemusik. Oplev: Fyrtøjet, Rødhætte, Figaros bryllup, InDuo 

Back to All Events

Drot og Marsk

  • Operaen Ekvipagemestervej København, Hovedstaden, 1438 Denmark (map)

Et kunstnerisk drømmehold vender tilbage til Operaen, når instruktør Kasper Holten og dirigent Michael Schønwandt sætter drama og musik til selve Danmarkshistorien

Dette er historien om kampen om magten i Danmark - historien om et statskup, iscenesat som fake news. Operaen beskriver mordet på kong Erik Klipping i Finderup Lade i 1286, en af Danmarkshistoriens mest dramatiske begivenheder.

Kasper Holtens nye iscenesættelse trækker historien helt i forgrunden og sætter trekantsdramaet i et nyt lys. Her er fokus på modsætningerne mellem den naive magthaver, kongen, og de virkelige magthavere, der med landets hærchef, marsken, i spidsen sætter sig igennem med fysisk magt, når kongen ikke gør, som de ønsker.

Det Kongelige Teaters tidligere musikchef, Michael Schønwandt, vender tilbage til Operaen for at dirigere Drot og Marsk. Til denne dramatiske historie om magtkamp og kærlighedsintriger har Heise skrevet medrivende musik med knivskarp dramatisk sans – det er dansk romantik, når det er stærkest og smukkest.

To af Danmarks markante, internationale sangere Johan Reuter og Peter Lodahl står over for hinanden som de blodige rivaler Marsk Stig og kong Erik.

Earlier Event: March 9
Lunch og Opera - Drot og Marsk
Later Event: March 28
Drot og Marsk