Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Copenhagen
Denmark

+4561333637

Operasanger Sofie Jensen´s hjemmeside, indeholder kalender, lyd demo, biografi og repertoire.

La Boheme (Mimi)

Schedule

Back to All Events

La Boheme (Mimi)

  • Operaens Store Scene 10 Ekvipagemestervej København, 1438 Denmark (map)

Puccinis La bohème fremkalder de helt store følelser. Den uforglemmelige fortælling og den stærke musik griber både erfarne operaelskere og nye operagængere om hjertet.


Essensen i Puccinis La bohème er iørefaldende musik med hjertegribende arier og flotte koroptrin og et næsten filmisk fortættet plot, der er blevet kaldt verdens bedste musikdrama. I Elisabeth Lintons iscenesættelse er den en af Det Kongelige Teaters helt store succeser. Medbring gerne lommetørklæde og de bedste venner, som aldrig har oplevet en opera før – med risiko for, at de vil med igen.

Udgangspunktet for kærlighedshistorien er livet for en flok venner i en opgang. La bohème er en eviggyldig historie om fattige kunstnere, der kæmper for overlevelse i storbyen. Vi følger deres indbyrdes forhold, og hvilke konsekvenser deres valg har.

Sofie Elkjær Jensen debuterer som den tuberkuløse Mimi, og Simon Duus og Tomi Punkeri debuterer begge som Schaunard. Migran Agadzhanyan, en blændende Don José i Carmen forrige sæson, kan opleves som romantikeren Rodolfo. Nye i rollen som Musetta er Eldrid Gorset og Clara Cecilie Thomsen, modtager af Aalborg Operapris 2020.

Earlier Event: March 6
Valkyrien (Helmwige)
Later Event: March 9
Valkyrien (Helmwige)