Back to All Events

ELSKOVSDRIKKEN med GuidOpera

  • Rønne Teater 2 Teaterstræde Rønne, 3700 Denmark (map)

Nemorino er forelsket i den smukke Adina, men hun er mere interesseret i den arrogante sergent Belcore. En dag dukker kvaksalveren Dulcamare op i byen og tilbyder sin mirakelmedicin: en drik, der kan kurere alt og som kan bruges til at vinde pigehjerter....Der er lagt op til komiske forviklinger i én uendelighed. I denne Opera Buffo-version, med vægt på det sangmæssige og komiske talent, føres vi gennem fortællingen i en helt ny kammerudgave.Scenen er sat i en landsby i Sydsverige i 1960'erne, hvor alle naturligt kender hinanden. Her møder vi Adina, byens dulle, Nemorino, byens knallertmekaniker, Belcore I som er rocker og Belcore II, hans supporter og Dulcamare, en kvaksalver og hashhandler

INFO

Medvirkende:
Guido Paevatalu, Niels Jørgen Riis, Bo Kristian Jensen, Anders Jakobsson, Sofie Elkjær Jensen, Ingeborg Børch, Carol Conrad, Anton Lasine, Juliane von Hahn