Back to All Events

Figaros bryllup på Den Fynske Opera

  • Den Fynske Opera 19 Filosofgangen Odense, Syddanmark, 5000 Denmark (map)

Så er der fest – bryllupsfest!

DATOER: 4., 5. og 7. februar 2015

SPILLETIDSPUNKT: hverdage kl. 19.30 lørdag kl. 16.00

BILLETBESTILLING HER

 

5 unge operasangere, som elsker leg og fornyelse, opfører klassikeren Figaros bryllup et mesterværk af Mozart. En opsætning, hvor alle kan være med, selv når det bliver svært at skelne mellem venner, fjender, mænd og kvinder. Denne morsomme og karakteristiske handling fortælles på dansk, synges på italiensk og serverer ”musikalske fuldtræffer” for enhver.

 

Her er hvad de selv siger: 
”Vi laver en intim og let forståelig Figaros Bryllup, som i vores udgave fremstår i sin reneste og simpleste form. Vi springer i højt tempo fra den ene musikalske fuldtræffer til den anden og alle kan være med. Du behøver slet ikke vide en masse om opera for at opleve vores Figaro. Vi laver opera, som er til at forstå og som samtidig er på allerhøjeste niveau. Vi tror nemlig på finkultur med smæld i.”

 

MEDVIRKENDE: Simon Duus – Sofie Elkjær Jensen – Thomas Storm – Camilla Stenhoff Vist – Stina Schmidt.

OPERA af W.A. Mozart
INSTRUKTION: Simon Duus
MUSIKALSK LEDELSE: Jakob Beck

Earlier Event: January 23
ELSKOVSDRIKKEN med GuidOpera
Later Event: February 5
Figaros Bryllup på Den Fynske Opera