Back to All Events

Cosi fan tutte

  • Slagelse Musikhus Sdr. Stationsvej 3 4200 Slagelse Denmark (map)

Cosi Fan Tutte - W.A. Mozarts kendte og morsomme opera i koncertversion – virkelig tilgængelig og i fremragende kvalitet med
denne fine besætning:

Camilla Vist (Fiordiligi)
Stina Schmidt (Dorabella)
Bo Kristian Jensen (Ferrando)
Thomas Storm (Guglielmo)
Simon Duus (Don Alfonso)
Sofie Elkjær Jensen (Despina)
Jakob Beck – pianist.

Flere af de medvirkende spillede o gså Figaros Bryllup i koncertversion i Musikhuset sidste år – det var en virkelig populær og fremragende oplevelse


CAMILLA STENHOFF VIST
Den lyriske sopran Camilla Stenhof Vist er født i Sydkorea men vokset op i Norge. Hun er uddannet fra Norges Musikhøgskola i Oslo, Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og OperaAkademiet ved Det Kgl.
Teater.
På OperaAkademiet beskæftigede hun sig med rollerne: Grevinde Almaviva i Le Nozze di Figaro, Blanche de la Force i Dialogues de Carmélites, Micaëla i Carmen, Mimi i La Boheme, Juliette i Romeo et Juliette og Manon i Manon Lescaut.
I 2009 debuterede hun på Det Kgl. Teater som Echo i Ariadne auf Naxos.

Efter endt studietid har Camilla Vist viet meget af sin tid til romancekunsten. Hun har især fordybet sig i nordiske romancer, hvilket har resulteret i koncerter ved blandt andet Sommerkoncert-serierne ved Grieg-Museet, Troldhaugen i Bergen.
Camilla Vist har været solist med både Odense Symfoniorkester, Tivolis Symfoniorkester, det Kgl. Kapel og Trondheim Symfoniorkester.

I efteråret 2013 var Camilla Vist en af de fire nordmænd som repræsenterede Norge i den prestigefyldte Queen Sonja's International Singing Competition i Oslo. Hun gæster senere på året også Oslo Operafestival.

Camilla Vist har modtaget både Den Norske Stats Kunststipend og Nord-Trøndelag Fylleskommunes Kunstnerstipend.

Thomas Storm
Uddannet fra Operaakademiet i 2011 og ved efterfølgende studier i New York.

Allerede i sin studietid havde han flere roller på Det Kongelige Teater, bla. Schaunard i La Bohéme med Anna Netrebko. Senest har han høstet store roser son Guglielmo i Cosi fan tutte på Arhus sommeropera og Andrej i Orpheus ´68 på Den Fynske
Opera og Operaen i midten. I øjeblikket spiller han Bob i Gammeljomfruen og Tyven på Det Kongelige. 
Thomas Storm har modtaget flere priser og legater bl.a.: Sonnings stipendium, Hans Voigts mindelegat, første prisen i Operaens venners sangkonkurrence, studie legat fra Vilhelm Hansen fonden, Reumerts talentpris i 2013.


Stina Schmidt:
Stor kærlighed til stemmen som udtryksmiddel har været Stina Schmidts vej ind i musikkens verden. Med sin store glødende mezzosopran er hun en ny spændende sanger på landets operascener. Hun bevæger sig hjemmevant i mange forskellige
genrer og elsker at optræde i udfordrende rammer og finde nye veje til at introducere den klassiske sang og musik for et nyt publikum.

Hun er uddannet fra OperaAkademiet ved Det Kgl. Teater i 2011 og hun har derudover eksamen fra Det Jyske Musikkonservatorium. Hun debuterede på Det Kgl. Teater som Flora i La Traviata og har i sin studietid sunget roller som Nerone i L'Incoronazione di Poppea, Mère Marie i Dialogues des Carmélites, Octavian i Rosenkavaleren og Iocaste i Oedipus Rex.

Hun har for nylig kunne opleves i Den Ny Operas opsætning af Tryllefløjten, hun har medvirket i Det Kgl. Teaters/Guidoperas "Carmen på turné", i Reesens Farinelli med Tivoli Symfoniorkester og i koncerter med Athelas Sinfonietta og Figura Ensemble. Hun er en ofte benyttet koncertsanger og hun danner sammen med pianist Christine Raft duoen Schmidt&Raft, som bla. ser det som en opgave at introducere den nyere klassiske musik for de yngre generationer.

Stina Schmidt har modtaget Edith Allers Mindelegat og Sonnings Musikstipendium

Sofie Elkjær Jensen:
Sofie er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium (2005-2008) og Operaakademiet (2008-2011).

I sæsonen 12/13 kunne Sofie opleves på Det Kongelige Teater som både den fiffige lille ræv i Janacek's "Den fiffige lille ræv" og Søster Osmina/novice i Puccini's "Il Trittico" samt Frasquita i Bizet's "Carmen" -både på Operaens store scene og i GuidOperas turnéopsætning. 
Sofie fik allerede sin debut på Det Kongelige Teater i 2010, på sit 2. år på Operaakademiet, i rollen som Papagena i Mozart's "Tryllefløjten". På Det Kongelige Teater har hun også optrådt som Drusilla/Fortuna i "Poppea's Kroning" (2011) og som Blanche i "Des dialogues de Carmelites" (2010).

I sommeren 2012 optrådte Sofie på Det Kongelige teaters strandscene "Ofelia Beach" som Susanna i "Figaros bryllup", og i Copenhagen Opera Festivals mest populære event; Operettebåden, som hun også optrådte på i 2011. Sofie Elkjær Jensen har som den eneste sanger været med siden Copenhagen Opera Festival's begyndelse i 2009, hvor hun spillede Euridice i "Orfeo". I 2010 kunne hun høres som Musetta i "La Boheme" og i 2011 var hun på Operettebåden, Gallakoncert på Vor Frue Plads og Stand Up Opera.

Denne sommer kunne hun opleves som Preciosa i Reesen's "Farinelli" med Tivolis symfoniorkester under ledelse af Jesper Nordin og i La Grande Finale med Malmø Symfoniorkester. I sæson 13/14 spillede  Sofie Elkjær Jensen Laetitia i Det Kongelige Teaters opsætning af Menotti's "The Old Maid and The Thief", Agnes i Egnsteater Undergrundens "En Fremmed i sengen er bedre end ti på taget" og Adina i GuidOpera's "Elskovdrikken".
I april 2012 havde Sofie Elkjær Jensen sin debut i Tyskland, på operaen i Kiel, som Prinsesse Lusa i den moderne opera "Kalif Storch", og i marts 2011 debuterede hun på Den Jyske Opera i rollen som Zerlina i "Don Giovanni".

Sofie modtog i 2011 Wilhelm Hansens legat, i januar 2012 Leonie Sonnings legat og i sommeren 2012 modtog hun Richard Wagner stipendiatet og blev sendt til Bayreuther Festspillene. Sofie kom med sin duo, inDuo, i semifinalen i P2's kammermusikkonkurrence 2011 og i 2009 vandt hun 1.prisen og publikumsprisen i "Operaens Venners talentkonkurrence for Unge Sangere".

Sofie modtog i august 2014 Folmer Jensens legat på 100.000 kr.

Simon Duus 
er uddannet fra Operaakademiet v/ Det Kgl. Teater i 2011 som elev af Susanna Eken og er pt. solistklassestuderende v. Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus hos Bodil Øland.

Han debuterede i rollen som Schtjelkalov i Operaens produktion af "Boris Godunov", og har efterfølgende markeret sig med roller som Seneca i "Poppæas kroning" på Københavns Musikteater, Figaro i "Figaros bryllup" på Ofelia Beach, Leporello i den Reumertnominerede "Don Giovanni" på Opera Hedeland sidste år og for nyligt som sørøveren Domingo i Tivolis koncertproduktion af "Farinelli".
Stemmen og det sceniske nærvær er foruden opera også blevet benyttet i performance på Charlottenborg og store roller på Det Ny Teater og Østre Gasværk, men også til Schuberts "Winterreise" og "Schwanengesang". Han er desuden en ofte benyttet oratoriesolist og sang uddrag af Händels "Messias" ved den officielle markering af det danske EU-formandskab i Saint John's Smith Square i London 2012 med European Union Baroque Orchestra under ledelse af Lars Ulrik Mortensen.

Er modtager af Léonie Sonnings Musikfonds Stipendie, Reumert Talentpris, Edith Allers Mindelegat og Det Danske Wagnerselskabs Bayreuthstipendie.

Fremtidige opgaver inkluderer bl. a. en østrigsk-italiensk co-produktion af Haydns "Orlando Paladino" som Rodomonte og debutkoncert i Symfonisk Sal, Musikhuset Aarhus sæson 14/15 m. bl. a. "Songs of Travel" af Vaughan Williams.

Bo Kristian Jensen, Tenor
Bo Kristian Jensen er uddannet ved Oberlin Conservatory of Music i Ohio og ved Operaakademiet i København. Var fra 2006-2012 medlem af solistensemblet ved Det Kongelige Teater hvor han har sunget roller som grev Almaviva i Barberen i Sevilla, Don Ottavio i Don Giovanni, Taminoi Tryllefløjten, Camille de Rossillion i Den Glade Enke og Emilio i Händels Partenope. Han har desuden sunget på Deutsche Oper am Rhein-Aufidio i Mozarts Lucio Silla, Den Jyske Opera-Nemorino i Elskovsdrikken, BBC Proms i Royal Albert Hall-Emilio i Partenope og på operafestivalen i Aix en Provence-Evandre i Glucks Alceste.

I oratoriesammenhæng har han været solist med alle de større orkestre i Danmark, Singapore Symphony Orchestra og Sveriges Radio Symfoniorkester. Bo Kristian Jensen har blandt andet været solist i Matthæuspassionen (evangelist og arier), Johannespassion (evangelist og arier), Juleoratoriet I-VI, H-moll messen, Påskeoratoriet, Magnificat og en lang række andre værker af J.S.Bach, Händels Messias, Haydns Skabelsen og Nelsonmessen, Mozarts Requiem og C-moll messe Carmina Burana af Orff, Puccinis Missa di Gloria, Rachmaninoffs Vesper og Robert Schumanns Das Paradies und die Peri.

I sæsonen 12/13 sang han rollen som Phantom i Andrew Lloyd-Webbers musical "Love Never Dies" på Det Ny Teater, København. 
I denne sæson synger han Alfredo i "La Traviata" med Øresundsoperaen, Mime, Donner og Froh ved opførelsen af Wagners "Ringen" i Christianskirken, Gøgleren i "Den syngende hat" med operakompagniet Saltomotale, Belcore i "Elskovsdrikken" samt Goro og Pinkerton i "Madama Butterfly" med GuidOpera.

I sæsonen14/15 skal han synge Arturo i Bellinis "I Puritani" på Opera Nordfjord.

Jacob Beck, pianist
Jacob Beck er født på Fyn i 1972. Han er uddannet pianist på musikkonservatorier i Odense (Rosalind Bevan), Hannover (Karl-Heinz Kämmerling), New York (Alan Feinberg) og sidst Århus (John Damgaard), hvor han i 2002 debuterede fra solistklassen. Jacob Beck har optrådt som solist, kammermusiker og akkompagnatør i ind- og udland. I de senere år har han navnlig fokuseret på samarbejdet med sangere inden for både opera og lied. Jacob Beck er friterhvervende men med fast tilknytning til Opera-Akademiet og Det kgl. danske Musikkonservatorium.

Udover musikervirket er Jacob Beck en aktiv foredragsholder om musik- og kulturhistoriske emner og desuden en hyppigt anvendt konferencier til koncerter. Endelig virker Jacob Beck også som Opera-og Teaterinstruktør

Earlier Event: October 25
inDuo i Det Fynske Sangselskab
Later Event: July 9
Koncert i Kongegården